Turnaj Srbice: TJ Hrob - Oldřichov 2:1 (1:0) Branky: D.Stechmuller, S.Vinš

26.01.2014 19:54

Sestava: Mareš - Šural, Hudský, Tichý, Týma - Vinš,Kubánek,Kozák,Pašek - Stechmuller, Pištora - Střídali:J.Krs, O.Sedláček, J.Freiberk

V dnešním zápase jsme mohli konečně využít zkušeného ZdeňkaTýmu a tím hrála obrana pohromadě jako na podzim. Toto se velmi pozitivně projevilo do hry celého týmu. Do zápasu jsme vstoupili tlakem, kde do 25´ jsme měli několik šancí. (2xP.Pištora, 1xS.Vinš a 2xD.Stechmuller z toho jednou trefil břevno).

Bohužel branka z toho žádná nepadl. Soupeř se dostal pouze k jednomu vážnému zakončení, a to ke střele z 20m, kde tuto střelu Honza Mareš vyrazil na roh. První poločas byl jednoznoznačně v naší režii a byl podtržen krásnou akcí, z které padla první branka utkání. Ve 33´ Venca Tichý centroval na penaltu, kde z první sklepl míč Petr Pištora zpět nabíhajícímu Danu Stechmullerovi a ten ranou k tyči otevřel skóre. 1:0. Prní poločas skončil 1:0. Do druhého poločasu jsme nastoupili beze změn v sestavě. V tuto chvíli se hrálo nahoru dolu. Soupeř měl první vážnou šanci v 59´, kde skvěle zakročil Honza Mareš. V tuto chvíli nám začali ubývat síly a Oldřichov pomalu přebíral iniciativitu o snaze otočit výsledek. Toto se Odlřichovu podařilo v 62´po krásné narážečce na hranici vápna a střele k tyči. 1:1. V těchto minutách měl soupeř více ze hry. V 72´ vypíchl na vlastní polovině míč Venca Tichý a prošel sám až před brankáře, který skvěle vyběhl a zakročil, jenže míč se dostal k Standovi Vinšovi, který s přehledem proměnil na konečných 2:1 pro náš tým. Na konci zápasu měl ještě soupeř pár šancí, které nedokázal využít. Utkání skončilo naší výhrou 2:1. Kluci hráli konečně jako jeden tým, bez různých průpovídek k soupeři a rozhodčím. Vyzdvihnul bych dnes Honzu Mareše a komunikaci celého týmu.