Turnaj Srbice: Košťany - TJ Hrob 3:0 (1:0)

22.01.2014 22:13

Sestava: Gubčo - Šural,Hudský,Tichý,Fencl - Pašek,Ptáčník,Kozák,Ferko - Vinš,Stechmuller. Střídali:Krs,H.Freiberk,Jasukevič,Vrba,Mareš

Do tohoto zápasu jsme konečně vstoupili jako tým a první poločas jsme měli mírně navrch. Bohužel jsme nevyužili ani jednu brankovou příležitost. Košťany podržel v prvním poločase brankář. Náš tým měl 3 velmi nebezpečné střely a jednu brankovou příležitost z 10m metrů. Sopueř se v 25´ dostal do obrovské příležitosti, kde skvěle zakročil náš brankář Gubčo. Po tomto momentu nastal zkrat M.Kozáka, který,  i když byl hrubě faulován a ještě k tomu udeřen loktem do obličeje, nakopl hráče bez míče zezadu. Byl okamžitě vykázán ze hřiště. Tím naše hra utrpěla a již jsme si po celý zápas nedokázali přihrát. V 40´chyboval Fencl, který se nechal z půlky předběhnout a soupeř skóroval na 1:0. Takto skončil první poločas. Ve druhém poločase soupeř ihned skóroval  po nedomluvení obrany s brankářem na 2:0. Druhý poločas byl vyrovnaný, bohužel bez vyložených brankových příležitostí na obou stranách. Hra probíhala od vápna k vápnu a docházelo kolikrát k nesmyslným faulům z obou stran. Diváci ve druhém poločase viděli v 80´ třetí branku Košťan na 3:0. 

Tímto výsledkem skočilo utkání. Z podprůměrného výkonu týmu lze vyzdvihnout snad jen Standu Vinše za celý zápas a Vencu Paška za první poločas. Zklamáním bylo naopak zkrat M.Kozáka a R.Jasukeviče.