Turnaj Srbice: TJ Hrob - Srbice 1:3 (0:0) Branka: Pištora

06.02.2014 19:37

Sestava:Gubčo-Šural,Hudský,Tichý,Týma-Sedláček,Kozák,Kubánek,Vinohradský-Stechmuller,Pašek               Střídal: Pištora,

  Ve vloženém kole hrané ve středu se náš tým utkal se Srbicemi. První poločas byl vyrovnaný bez vyložených šancí na obou stranách. Hra probíhala většinou od vápna k vápnu, kde se odehráli zejména tvrdé souboje o míč. První vážnou šanci měl soupeř v 16´ když střela z 25m trefila naší brankovou konstrukci.

V dalších minutách byli k vidění z naší strany pouze 2 trestné kopy D.Kubánka, které neohrozili branku soupeře. V 31´střílel z 30m P.Pištora a trefil tyč. Ve 33´měl soupeř největší šanci, když malou domu P.Šurala vystihl útočník soupeře, ale před vybíhajícím našim brankářem nedal. V ´37´měl další šanci soupeř po střele ze strany, kdy míč vytáhl na roh náš brankář. Poločas skončil výsledkem 0:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi vlažně a již bez patřičné sebekázně a zodpovědnosti. Toto způsobovalo špatnou rozehru a hlavně ztráty míče již na naší půlce. V 60´po chybě našeho brankáře, který špatně vykopl, trefil soupeř z první střed prázdné branky. 1:0 pro Srbice. Naši hráči se nedokázali prosadit a chvilkama nezbývalo nic jiného než nákop dopředu. V 80´padla druhá branka, kdy srbický hráč vystřeli z vápna doprostřed branky, kde náš brankář nereagoval, jelikož nic neviděl. 2:0. V 83´snížil střelou z 20m Petr Pištora. 2:1. Poté jsme otevřeli hru a hráli o snaze vyrovnat na 3 obránce. Soupeř bohužel překopl naší obranu v 86´ a našemu obránci již nezbývalo nic jiného než faulovat v PU. S následné penalty sooupř zvýšil na konečných 3:1.